В интернет пространството можете да намерите множество обяви за различни породи кучета на най-различни цени. Някои от предлаганите породи са с елитни корени, други са с по-скромно потекло. Разликата обаче е, че тази обява не е като повечето обяви, които сте виждали. Тук ние избираме стопанин на нашето последно женско кученце самоед от кучило “А” и сме склонни да го  дадем на посочена от вас цена, стига единствено да преценим, че вие можете да предоставите добри условия за живот на нашата AVRORA GRACE OF THRACIAN GLORY.

Аврора е родена на 09.06.2014 година и има 4 братя и 2 сестри. Тя е последния ни свободен женски самоед от кучилото. Родителите на кученцата са шампионите Avangard Arctic Arisu Winter Flower и Airoso of Esciman-sam удостоени за едни от най-титулуваните и класни самоеди в България, с шампионски титли от 8 различни държави. Родителите са специално подбрани, за да направят едно изключително кучило от елитни представители на породата самоед. Тя е потомка на световно известните самоеди Vanderbilt’s Playin’ It Cool “Fonzie”, Roybridge Silva Zeus и Belyi Volk Povelitel Vseya Rusi.

Pedigree of Litter A puppies form Thracian Glory

Аврора е на 4 месеца, има и трите задължителни ваксини, здравен паспорт, микрочип и официално родословие от “Български Национален Клуб Самоед” и BRFK (можете да прочетете статията “Защо да си вземем куче с родословие“). За нея са полагани ежедневно първокласни и професионални грижи. Тя се храни само с първокачествена храна на Royal Canine и се отглежда в къща с голям двор, заедно със своите родители и братя и сестри. Разходите свързани с нея за ваксини, обезпаразитяване, храна, ежемесечни лекарски прегледи, родословие, микрочип, до този момент възлизат около 500 лева ,без да включваме 24-часовите грижи и други съпровождащи разходи (в тази статия може да разберете колко струва да отгледаш кученце с родословие). Аврора е изключително здраво, игриво и активно кученце. Тя има нужните качества и при правилно отглеждане и дресировка, има изключително голям потенциал за страхотна изложбена кариера.

С радост ви съобщаваме, че Аврора вече намери своя стопанин!